KIRIKKALE / BAHŞILI - ŞEHİT YUSUF ALSANCAK ORTAOKULU

ŞEHİT YUSUF ALSANCAK ORTAOKULU

Hüseyin Onbaşı Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi No.38/1
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen ,ürettiği değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. Önceliğimiz öğrenci haklarına saygılı öğrenci ve velilerin memnuniyetine odaklı kaliteli, güler yüzlü, güvenilir eğitim ve öğretim hizmeti sunmaktır.
Misyon
Eğitimde kalitesi ve başarıları ile farkındalık oluşturan seçkin bir kurum olmaktır.
Başarılar
Okulumuzun ilçe düzeyinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında kazanmış olduğu bir başarıları bulunmaktadır.
Ulaşım
Ulaşım şahsi araçlarla ve her 15 dakikada bir seferi olan ilçe belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır.
Öğretmenler için servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
1984 yılında belediye örgütü kurulmuş, 1990´da ise İlçe teşkilatı oluşturulmuştur. Bahşılı İlçe merkezinde 5 mahalle bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 5 km olup, 243 km2 yüzölçümüne sahip 700 rakımlı bir yerleşim yeridir. Merkez nüfusu 5790 dır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kırıkkale il merkezine 5 km uzaklıkta Bahşılı ilçe merkezinde bulunmaktadır.