KIRIKKALE / BAHŞILI - ŞEHİT YUSUF ALSANCAK ORTAOKULU

KAPINDAYIZ ÇÜNKÜ YETENEĞİNİN FARKINDAYIZ PROJESİ

KAPINDAYIZ ÇÜNKÜ YETENEĞİNİN FARKADAYIZ PROJESİ Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle 2020 yılında başlattığımız bu proje ile yetenginin farkına varılmamış öğrencilerimizi hedefeleyerek onları yetenekleri, doğrultusunda geliştirmeyi amaçlamaktayız Proje faliyetleri olarak, tespit edilen yetenekli öğrenciler evlerinde ziyaret edilir. Aileler çocuklarının yetenekleri konusunda bilgilendirilir. Tarafımızdan resim, müzik, spor kurslarına katılımı sağlanır. Projede Hedef Kitle: Ortaokul 8. sınıf öğrencileri Proje Sonuçları Kurslarda kendilerini geliştiren öğrenciler yetenek sınavlarına girmeye teşvik edilir. 2020 'den bu yana yeterek sınavlarına giren öğrencilerimizin Sayısı 30 'dur. Sınavları kazanarak Güzel Sanatlara giren ögrenci Sayısı 12, Spor Lisesine giren öğrenci sayısı 13 dür.

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 11:07 - Görüntülenme: 42